Kahve falında evin soyulması görmek

Kahve falında evin soyulması görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, ana baba sözü dinlemeye, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, mutluluğundan olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin soyulması gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında evin soyulmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Kahve falında evinin soyulduğunu görmek güzel huylarının değişeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi evinin soyulduğunu görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında evini soyulduğunu görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin soyulması görmek mal mülk kazanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun evinin soyulduğunu görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinizin soyulduğunu görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin evinin soyulduğunu görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir