AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini siyah arabada görmek

Kahve falında birini siyah arabada görmek

Kahve falında birini siyah arabada görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında birini siyah arabada gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Kahve falında siyah araba kullanmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işarettir.

Kahve falında siyah renkli araba sürmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah araba görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah renkte araba görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah büyük araba görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında güzel siyah araba görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bir araba görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında siyah araba sahibi olmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir