AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir araba görmek

Kahve falında siyah bir araba görmek

Kahve falında siyah bir araba görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, ekmeğinin çoğalacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bir araba gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Kahve falında siyah araba sürdüğünü görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında siyah lüks araba kullanmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah araba binmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renk araba görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında üstü açık siyah araba görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski siyah araba görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birinin siyah arabaya bindiğini görmek maddi olanaklarının artacağına, iş değişikliğine gidileceğine işarettir.

Kahve falında siyah son model araba görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir