AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçını kesmek

Kahve falında birini saçını kesmek

Kahve falında birini saçını kesmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, günahkâr olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında birini saçını kesmek gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konular kendiliğinden kendini gösterdiyse dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, kazancının günbegün artacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin saçını kesmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin saçını kesmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, rahat bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saç kesmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı zorla kesmek memur ise terfi edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasını saçını kesmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan saçı kesmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir