AnaSayfa / Genel / Kahve falında aktörle sevgili olmak

Kahve falında aktörle sevgili olmak

Kahve falında aktörle sevgili olmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, borcunu ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aktörle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında aktörle sevgili olmak helal kazanca sahip olunacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalettir.

Kahve falında aktörle evlenmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek aktör görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bir aktör görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı aktör görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında film aktörü görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş aktör görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aktörle öpüşmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir