AnaSayfa / Genel / Kahve falında aktörle öpüşmek

Kahve falında aktörle öpüşmek

Kahve falında aktörle öpüşmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, fal sahibinin şansının açılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında aktörle öpüşmek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş aktör görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü aktör görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında film aktörü görmek sorunların ardı ardına geleceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aktörle sevgili olmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında yabancı aktör görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek aktör görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına işarettir.

Kahve falında aktör görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aktörle öpüşmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir