AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ittirmek

Kahve falında birini ittirmek

Kahve falında birini ittirmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, isteklerinin yerine geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında birini ittirmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz.

Kahve falında it taşlamak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, tatsızlıklar çıkacağına işarettir.

Kahve falında itvaye görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini ittirmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında araba ittiğini görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında birini iterek öldürmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ittiğini görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında it görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünde it dirseği çıktığını görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir