AnaSayfa / Genel / Kahve falında it görmek

Kahve falında it görmek

Kahve falında it görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, her şeyin ters gideceğine inanılır.

Kahve falında it gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında it dirseği görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin ittiğini görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba ittiğini görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gözünde it dirseği çıktığını görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işarettir.

Kahve falında it taşlamak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında idris ismini görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında it dişi görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini ittiğini görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, evlatlarından memnun olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir