AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam sefası çiçeği görmek

Kahve falında akşam sefası çiçeği görmek

Kahve falında akşam sefası çiçeği görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalettir.

Kahve falında akşam sefası çiçeği gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Kahve falında akşam sefası çiçeği görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akşam sefası görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sefa merveyi görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam namazı kaçırmak bolluğa kavuşacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide akşam namazını kılmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akşam güneşi görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akşam deniz görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alıp akşam namazı kılmak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir