AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam koşmak

Kahve falında akşam koşmak

Kahve falında akşam koşmak bereketli işlere gireceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, düze çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam koşmak gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Kahve falında akşam koşmak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında akşam namazı kıldıgını görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında akşam namazını kaçırmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akşam yüzmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akşam vaktini görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında akşam denize girdiğini görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında akşamı görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına inanılır.

Kahve falında akşam ezanı sesi duymak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir