AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının can çekiştiğini görmek

Kahve falında arkadaşının can çekiştiğini görmek

Kahve falında arkadaşının can çekiştiğini görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında arkadaşının can çekiştiğini görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin can çekiştiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın can çekiştiğini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini can çekişirken görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında can çekişerek öldüğünü görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında annesini can çekişirken görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Kahve falında can çekişen at görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, dertlerinin unutulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini can çekişirken görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir