AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bitli görmek

Kahve falında birini bitli görmek

Kahve falında birini bitli görmek kazancın devamlı olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birini bitli gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Kahve falında evliliğin bittiğini görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bitmiş ev görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında elinde bit görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bit sirkesi görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı bit görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bitlerini temizlemek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, ikinci bir şans vereceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir