AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini bıçakla öldürmek

Kahve falında birilerini bıçakla öldürmek

Kahve falında birilerini bıçakla öldürmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerini bıçakla öldürmek gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında birilerini bıçakla öldürmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok büyük yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında birilerinin bıçaklandığını görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerini öldüğünü görmek kazancının azalmayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birilerinin öldürüldüğünü görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında birilerini öldürmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerini silahla öldürmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında aileden birilerinin öldüğünü görmek hayatından çıkaracağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir