AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıçakla kovalamak

Kahve falında birini bıçakla kovalamak

Kahve falında birini bıçakla kovalamak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, çok sıkıntı çekeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kötü günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bıçakla kovalamak gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, kararsız kaldığınız konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında bıçakla adam kovalamak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini bıçakla kovalamak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek kovaladığını görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı kovalamak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, ticaret sektörüne atılacağına işarettir.

Kahve falında şeytanı kovaladığını görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında böcek kovalamak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında dilenci kovalamak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, tatsız durumlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında inekgin kovaladıgını görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir