AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla adam kovalamak

Kahve falında bıçakla adam kovalamak

Kahve falında bıçakla adam kovalamak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla adam kovalamak gördüyseniz:

  • Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında bıçakla adam kovalamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında birini bıçakla kovalamak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında satırla adam kovalamak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında adam kovalamak maddi anlamda feraha ermeye, sağlıklı ve zinde olacağına delalettir.

Kahve falında bıçaklayarak adam öldürmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Kahve falında adam bıçaklayıp öldürmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında adam bıçaklandığını görmek işlerin kara geçeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla adam öldürmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir