AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini barıştırmak

Kahve falında birini barıştırmak

Kahve falında birini barıştırmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, şeref ve rütbeye, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini barıştırmak gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barıştığını görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küslerin barıştığını görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının barıştığını görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrılan çiftlerin barıştığını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında barışmayı görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle barıştığını görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babanın barıştığını görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir