Kahve falında birine yufka vermek

Kahve falında birine yufka vermek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine yufka vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Kahve falında yufka ekmek piştiğini görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık yufka görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalettir.

Kahve falında ekmek yufka görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında yufka ekmek yaparken görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden yufka ekmek almak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek almak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret eder.

Kahve falında yufka yapmak pişirmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağlı yufka yemek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir