AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yufka ekmek almak

Kahve falında birinden yufka ekmek almak

Kahve falında birinden yufka ekmek almak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden yufka ekmek almak gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında ekmek yufka görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yufka ekmeği açmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek kızartmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine yufka ekmek vermek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yufka ekmek piştiğini görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yufka ekmek pişirmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yağlı yufka ekmek görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yufka ekmeği yaptığını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir