AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tesbih görmek

Kahve falında birine tesbih görmek

Kahve falında birine tesbih görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yeni bir hayat kuracağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, zararların üst üste geleceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında birine tesbih gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında değerli tesbih görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski tesbih görmek kötülüklerden uzak kalacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında firuze tesbih görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih imamesi bulmak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tesbih çekmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden tesbih almak kazançlı işlere gireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında tesbih asmak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, her anlamda şifa bulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tesbih görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir