AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe sırtını dayamak

Kahve falında bir erkeğe sırtını dayamak

Kahve falında bir erkeğe sırtını dayamak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğe sırtını dayamak gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğe sırtını dayamak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sırtını dayamak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını dayamak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtını duvara dayamak içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sırtını birine dayamak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bogaza bıçak dayamak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boynuna bıçak dayamak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca merdiven dayamak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir