AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sinir olmak

Kahve falında birine sinir olmak

Kahve falında birine sinir olmak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birine sinir olmak gördüyseniz:

  • Gerçekler özgürleşmeyi beraberinde getirebilir.

Kahve falında sinir krizi geçirdiğini görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sinirlenmek bağırmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinirlenip bardak kırmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine inanılır.

Kahve falında birine sinir olmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna sinirlenmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında sinirden konuşamamak istenen her şeye sahip olunacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın sinirlendiğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında birilerine sinirlenmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, uzun ve hayırlı bir ömre alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir