AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine şarkı dinletmek

Kahve falında birine şarkı dinletmek

Kahve falında birine şarkı dinletmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, ailesini utandırmayacağına yorulur.

Kahve falında birine şarkı dinletmek gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Kahve falında birine şarkı dinletmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında şarkı dinleyip ağlamak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hristiyan din adamı görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük din alimi görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında din adamının öldüğünü görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında müslüman din adamı görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında din adamıyla konuşmak moralinin yükseleceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir