AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hurma yedirmek

Kahve falında birine hurma yedirmek

Kahve falında birine hurma yedirmek işlerin yolunda gideceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, zorluklarının kalmayacağına, parasız kalacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine hurma yedirmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında yaş hurma yediğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, afiyette ve keyifte olacağına rivayet eder.

Kahve falında hac hurması yediğini görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma yediğini görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında trabzon hurması yediğini görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birine hurma yedirmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ham hurma yemek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet eder.

Kahve falında hurma istemek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma tatlısı yemek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir