AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine helva yedirmek

Kahve falında birine helva yedirmek

Kahve falında birine helva yedirmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine helva yedirmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Kahve falında ölüye helva yedirmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında helva yedirmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında birine helva yedirmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına yorulur.

Kahve falında helva yediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında tahin helvası yediğini görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin helva yediğini görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Kahve falında un helvası yediğini görmek yeteneklerini geliştirmeye, özgüveninin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında irmik helvası yediğini görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir