AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dua öğretmek

Kahve falında birine dua öğretmek

Kahve falında birine dua öğretmek hayatının zorlaşacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında birine dua öğretmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

Kahve falında birisine dua öğretmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, dünya malı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğa dua öğretmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bekarsa evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine dua öğretmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran okumayı öğretmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına inanılır.

Kahve falında birine namaz kılmayı öğretmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçmayı öğretmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye inanılır.

Kahve falında yüzmeyi öğretmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında okuma öğretmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir