Kahve falında birine çikolata vermek

Kahve falında birine çikolata vermek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine çikolata vermek gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında siyah çikolata görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın çikolata görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata bulduğunu görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, insanların hayır dualarını alacağına rivayet eder.

Kahve falında birine çikolata vermek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinden çikolata almak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında tatlı çikolata yemek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, iyi bir patron olacağına işaret eder.

Kahve falında fıstıklı çikolata almak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı ekmek görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top