AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yüzük almak

Kahve falında birinden yüzük almak

Kahve falında birinden yüzük almak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden yüzük almak gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında birine yüzük verildiğini görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzük hediye edildiğini görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulur.

Kahve falında yüzük takmasını görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzük takmak sözlenmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet eder.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak iftiraya uğrayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski altın yüzük takmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük ölçüsü almak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, hasta ise iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağında taşlı yüzük görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir