AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine şampuan vermek

Kahve falında birine şampuan vermek

Kahve falında birine şampuan vermek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birine şampuan vermek gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şampuan koklamak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını şampuanla yıkamak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını şampuanla dığını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şampuan şişesi görmek güçten düşeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden şampuan almak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında şampuan yemek desteksiz kalacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saçı şampuanla yıkamak müşterilerinin çoğalacağına, iç açıcı sözlere rivayet eder.

Kahve falında saçını şampuanla yıkamak aşık olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir