AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden pembe gül almak

Kahve falında birinden pembe gül almak

Kahve falında birinden pembe gül almak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, bolluk içinde yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden pembe gül almak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Kahve falında sarı pembe gül görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pembe gül toplamak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe gül görmek bir organizasyona katılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir demet pembe gül görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, rızkının bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ve pembe gül görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe gül ağacı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yenileceğine, şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı pembe gül görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir