Kahve falında birinden kırmızı gül almak

Kahve falında birinden kırmızı gül almak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında birinden kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül topladığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı tek gül görmek kaderinin yüzüne güleceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek çevreye karşı itibarın artacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gonca gül almak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kırmızı gül verdiğini görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir