AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç ceviz görmek

Kahve falında iç ceviz görmek

Kahve falında iç ceviz görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında iç ceviz gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Kahve falında iç ceviz yemek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işarettir.

Kahve falında ceviz içi görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına inanılır.

Kahve falında ceviz içi yemek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, eğer işsizse iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında taze ceviz içi görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında içi boş ceviz görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında içi beyaz ceviz yemek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ceviz içi çıkarmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi çürük ceviz görmek zenginliğe, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir