AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasıyla öpüşmek

Kahve falında akrabasıyla öpüşmek

Kahve falında akrabasıyla öpüşmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabasıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek işlerinin karışacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla gezmek hastalıktan şifa bulmaya, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine inanılır.

Kahve falında akrabayı üzgün görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir akrabaya sarılmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında akrabayı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine rivayet eder.

Kahve falında askerdeki akrabasını görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akraba evinden kovulmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında akrabayı evlenirken görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir