AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden anahtar istemek

Kahve falında birinden anahtar istemek

Kahve falında birinden anahtar istemek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden anahtar istemek gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında araba anahtarı istemek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında anahtar istemek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, uzun uzun dalıp gideceğine inanılır.

Kahve falında birinden anahtar istemek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarını başkasına vermek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşine anahtar vermek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeni ev anahtarı görmek elinin bolluğa kavuşacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok anahtar almak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtar dağıtmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir