AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasının nişanlandığını görmek

Kahve falında akrabasının nişanlandığını görmek

Kahve falında akrabasının nişanlandığını görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabasının nişanlandığını gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında akrabasının nişanlandığını görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, düşmanını alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanın nişanını görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, huzura ve rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabasıyla nişanlanmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla nişanlanmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret eder.

Kahve falında bir akrabanın nişanlandığını görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın nişanlandığını görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir akrabasının nişanlandığını görmek rızkının da çoğalacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret eder.

Kahve falında akraba nişanı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir