AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın nişanlandığını görmek

Kahve falında akrabanın nişanlandığını görmek

Kahve falında akrabanın nişanlandığını görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında akrabanın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Kahve falında bir akrabanın nişanlandığını görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında akrabanın nişanlandığını görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayırlı günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın nişanını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba nişanı görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir akrabasının nişanlandığını görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabasıyla nişanlanmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında akrabayla nişanlanmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine alamet eder.

Kahve falında akrabasının nişanlandığını görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, yanlış adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir