Kahve falında birilerini kurtarmak

Kahve falında birilerini kurtarmak aniden evlilik kararı alacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çeşitleneceğine, neşesini kaçıracağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, korkularının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birilerini kurtarmak gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Kahve falında birilerini kurtarmak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işarettir.

Kahve falında birilerinin hayatını kurtarmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet eder.

Kahve falında birileri kurtarmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında birilerini yangından kurtarmak kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birilerini boğulmaktan kurtarmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tartışan birilerini görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerin kavga ettiğini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birilerinin peşinden koşmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir