Kahve falında birilerini kovalamak

Kahve falında birilerini kovalamak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, dertlerine derman bulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birilerini kovalamak gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Kahve falında birilerini kovalamak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerinin kovaladığını görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında birilerinin öpüştüğünü görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birilerinin öldüğünü duymak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Kahve falında birilerinden uçarak kaçmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birilerini saklamak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birilerinden korkmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, zarar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir