AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına beddua etmek

Kahve falında başkasına beddua etmek

Kahve falında başkasına beddua etmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına beddua etmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında annesinin beddua ettiğini görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında haklı olarak beddua etmek mal sahibi olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beddua ettiğini görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında kızına beddua etmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, zamanının boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında çocuğuna beddua etmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneye beddua etmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine beddua etmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beddua etmek zenginliğe, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir