AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok balık görmek

Kahve falında birçok balık görmek

Kahve falında birçok balık görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, alkış alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok balık gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Kahve falında birçok yunus balığı görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birçok balık görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çalışmalarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok koyun görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında birçok binanın yıkıldığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında birçok böcek görmek geçim derdinin olmayacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında birçok altın görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında birçok yıldızın kaydığını görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok alyans görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir