AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın evinde olmak

Kahve falında akrabanın evinde olmak

Kahve falında akrabanın evinde olmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, huzurun bozulacağına, ayıplı yolara sapacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, zor bir dönem geçirileceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın evinde olmak gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Kahve falında akrabanın evini görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, ileride çok zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde akraba görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir akrabanın evine gitmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akraba evine gitmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir akrabanın evinde kalmak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında akrabanın evinde olmak maddi gücünün katlanacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında akrabaları evinde görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bilakis malının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında akrabanın evinin yandığını görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir