AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın evini görmek

Kahve falında akrabanın evini görmek

Kahve falında akrabanın evini görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında akrabanın evini gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Kahve falında akrabanın evinin yandığını görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, onu alkışlayacağına delalettir.

Kahve falında akraba evinden kovulmak rahmete vesile olacak gelişmelere, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir akrabanın evinin yandığını görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Kahve falında akraba evinin yandığını görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde akraba görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında akrabanın evini temizlemek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında akrabanın evine girmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanın evinde yılan görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir