AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın çocuğunun olduğunu görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hayaline kavuşacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, söz sahibi olacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabanın çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Kahve falında akrabanın çocuğunun olduğunu görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalettir.

Kahve falında akraba çocuğunu emzirmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalettir.

Kahve falında akraba çocuğunu görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında akrabanın çocuğu olduğunu görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın erkek çocuğunun olduğunu görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, birikim yapacağına delalettir.

Kahve falında akrabanın çocuğunu görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın erkek çocuğunu görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir