AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın arabasına binmek

Kahve falında akrabanın arabasına binmek

Kahve falında akrabanın arabasına binmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında akrabanın arabasına binmek gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında akrabanın arabasına binmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarla arabaya binmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında akrabanın araba aldığını görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet eder.

Kahve falında babayla arabaya binmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronla arabaya binmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, dertlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah lüks bir arabaya binmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya binmek ve inmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir