AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ünlüyle öpüşmek

Kahve falında bir ünlüyle öpüşmek

Kahve falında bir ünlüyle öpüşmek duraklama yaşanacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ünlüyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ünlü birinin heykelini görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü biriyle öpüştüğünü görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü zengin görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalettir.

Kahve falında evinde ünlü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birisiyle konuşmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin ünlüye sarılmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok ünlü görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birilerini görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir