AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir topluluk görmek

Kahve falında bir topluluk görmek

Kahve falında bir topluluk görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalettir.

Kahve falında bir topluluk gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında topluluktan kaçmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında koyun topluluğu görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, suç işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplulukla namaz kılmak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalık akraba topluluğu görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa topluluğu görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı topluluğu görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında topluluğa selam vermek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız topluluğu görmek o kişiye zararının dokunacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir