AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa topluluğu görmek

Kahve falında kaplumbağa topluluğu görmek

Kahve falında kaplumbağa topluluğu görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, günahkâr olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa topluluğu gördüyseniz:

  • Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Kahve falında kaplumbağa topluluğu görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında camide topluluk görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, heveslerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplulukla yemek yemek geleceğine, kafasının rahat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun topluluğu görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında topluluk önünde konuşma yapmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topluluğa kuran okumak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına işaret eder.

Kahve falında kurbağa topluluğu görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında topluluk önünde konuşmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir