AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir topluluğa yemek vermek

Kahve falında bir topluluğa yemek vermek

Kahve falında bir topluluğa yemek vermek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir topluluğa yemek vermek gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında topluluk içinde yemek yemek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir topluluğa yemek vermek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir toplulukta yemek yemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topluluğa yemek vermek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine delalettir.

Kahve falında toplulukla yemek yemek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, hayırlı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında topluluk karşısında konuşmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet eder.

Kahve falında alevi topluluğu görmek özel muamele göreceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında topluluk içinde namaz kılmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir