AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığının yaşlandığını görmek

Kahve falında bir tanıdığının yaşlandığını görmek

Kahve falında bir tanıdığının yaşlandığını görmek tüm keyfinin kaçacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, adının fesada karışacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, işlerinin yaver gideceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığının yaşlandığını gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında tanıdık yaşlı kadın görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birinin yaşlandığını görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık yaşlı erkek görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığını yaşlı görmek kıdem atlayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığının yaşlandığını görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı yaşlı adam görmek ilerleyeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı tanıdık görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birini yaşlanmış görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir