AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı tanıdık görmek

Kahve falında yaşlı tanıdık görmek

Kahve falında yaşlı tanıdık görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı tanıdık gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Kahve falında tanıdık yaşlı kadın görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığını yaşlı görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını yaşlanmış görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı tanıdık adam görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tanıdığının yaşlandığını görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini yaşlanmış görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık yaşlı erkek görmek yol göstereceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı tanıdık görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir