AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığın evine girmek

Kahve falında bir tanıdığın evine girmek

Kahve falında bir tanıdığın evine girmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın evine girmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında bir tanıdığın evine girmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı birinin evine girmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının evine girmek iş yerinde çok zarar edileceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin evine girmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının evine gitmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin evini temizlemek başarılı bir kariyere sahip olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin evine gitmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinin evini görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, iş hayatında saygı göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir